elisabethmelby -
Hjem Add Om meg Kontakt

0

Ferie 2016!

Helgen 8.-10. juli ble en forsmak på ferien :-) Vi dro på hytta i Valdres for å roe ned litt, trene og kose oss i fjellet, uten så mye stress. Sykling ble det jo, i aller høyeste grad. Lørdag kjørte vi den vanlige "runden" vår, hardt. Så fikk vi besøk av en venn, og det ble gåtur og fisking på kvelden, og en god og fin langtur på sykkel i nydelig omgivelser på søndag :-) Ferien startet for alvor 15/7 og HELE 14 dager var planlagt på hytta :-)  Det ble mye aktivitet, vi hogg ned og fjernet masse busker og noen store trær rundt hytta, så det ble litt mere åpent. Så hadde vi bestemt oss for å gå mye i fjellet, så vi gikk til hele 8 topper rundt omkring i Valdres og omegn, beste var Bitihorn. Den dagen var det strålende vær, og hunden vår Lady elsket å være med på turen opp. Hun var forøvrig også med på alle de andre turene også. Hun ble skikkelig i god form i ferien ;-) I tillegg ble det både sykling og noen løpeturer. Mannen min prioriterte litt mer fisking på kveldene og da kunne jeg ta meg rolige sykkelturer i herlig fjell luft :-)


Lady i solnedgang :-)

Prosjekt gress trimming

På toppen av Skaget

På toppen av Bitihorn :-)

En av mange sykkelturer i herlig natur !

"Rundemellen"

Lady i vakker solnedgang :-)


Kjæreste mannen min <3

Herlig solnedgang !
 

 


 

 • 0

  Oppdatering

  Det har vært liten aktivitet på bloggen siden tidlig i juni. Man tenker at nå skal jeg være flink til å skrive om alt og ingenting, men så raser dagene av sted og plutselig er det gått flere mnd igjen. I allefall, her kommer en oppdatering på sommerens beste minner :

  12. juni kjørte jeg Krepserittet. Et terrengritt som starter på Hemnes i Aurskog-Høland Kommune. Man kan velge enten en runde på 28 km eller to på 56. 75% av traseen går på stier og skogsbilveier. Jeg valgte, som tidligere år, å kjøre 28 km. Mye morsommere med full gass i en runde enn å måtte holde litt igjen fordi det blir dobbelt så langt. Med mye sti, så er det krevende nok. Det ble nok en seier og det var kjempegøy, ettersom det var flere sterke jenter på startstreken. I tillegg løyperekord på en runde :-)
  Helgen etter var det Lillehammer - Oslo med en herlig gjeng. Opp i otta for å kjøre felles buss opp til Lillehammer. Målet var å klare det på under 8 timer og det klarte vi !!!  Det ble litt tårer og mye latter på turen. Noen hadde oppnådd en drøm de ikke trodde var mulig, så det var utrolig gøy å være med på :-) Det mange gjorde her overgår mange ganger det elite utøverne gjør. 190 kilometer, times vis på sykkel, punkteringer, vondter, utmattelse, for så til slutt å klare målet. Superbra!! Her er gruppa på bildet, meg foran til venstre ;-) Mannen min var også med, ligger ca midt i gruppa på bildet.   Helgen etter, 24.-26. juni, så var dagene satt av til Oppland Extreem Triatlon. IKKE som utøver, men som støtteapparat til en av to utøvere i klubben jeg er medlem i, Aurskog-Høalnd Triatlonklubb. Jeg og mannen min delte på oppgavene og det var en kjempeopplevelse å følge utøverene fra start til mål, sammen med det andre støtteapparatet :-)

  Løypa: 3.8 km svøm- 200 km sykkel- 42 km løp. Starten gikk kl 0400 om morgenen og vi var klare til å serve med mat, drikke, klær og motiverende rop og hjelp til vår utøver.  Starten gikk fra Lyngstrand Camping, hvor vi overnatta på bua sammen med andre utøvere og hjelpere, liggende på madrasser på gulvet. Vondt i krotten.no, men det gikk seg til etterhvert :-) Så gikk ferden over Valdresflya og videre inn til Rondvassbu, som var mål. 

  Les mer: http://www.oxtri.com/

  Noen bilder fra turen, i nydelig omgivelser !


   

   

   

 • Elisabeth Melby Hagen

  Skriv din profiltekst her

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde  hits