elisabethmelby -
Hjem Add Om meg Kontakt

0

Lady Amelia❤️


 

 • 0

  Keera - Gray's n Glory's Pearls in Peru ❤️


  Savner henne hver dag, min lille engel av en hund🐶❤️  Keera ble 6 år. Hun ble syk og det var for komplisert å foreta noe inngrep for å prøve å redde henne😞 Heldigvis har vi også dachsen Lady🐶  Hun ble 6 år på nyttårsaften og er vår lille bortskjemte baby😍 

 • 0

  2016

  Det har skjedd mye siden siste innlegg og kort oppsummert så har jeg byttet arbeidsplass( men ikke arbeidsgiver) fordi mitt kjære Trento ble utsatt for store skader etter en brann i bygget vi holdt til i, og nesten alt av utstyr ble ødelagt. En periode var vi i lokalene til idrettshallen her, men over tid var ikke det funksjonelt i det hele tatt. Joda, en tragedie var det, men materielle ting kan erstattes. Men det ble et par- tre mnd med lite inntekt, siden kundemassen ble mindre, og lokalene dårlig egnet til PT kunder. Det siste halve året har vi vært etablert i et bedre lokale og jeg er i ferd med å bygge opp en litt større kundemasse igjen. 

  Treningsmessig gikk det fryktelig tregt fram mot jul, hvor jeg også hadde en lang sykdomsperiode(innkl. hele jula)med flere uker uten vettug trening. I tillegg mye plager med hamstring skaden, så min siste løpeøkt var 12. desember 2015 !!! 

  Det jeg tror er resultat av mye frakting og løfting av utstyr, ut og inn av bilen, ned bratte trapper og opp igjen, løfte vektstenger på 30-40 kg opp på skuldrene til kunder fordi vi ikke hadde stativ til å begynne med i de midlertidig lokalene, så har jeg visstnok pådratt meg en "begynnende prolaps".  Idiotisk men hva gjør man ikke for å få jobbet. Etter flere runder med MR og en slunken lommebok, så er jeg endelig litt klokere hva rygghelsen min angår. Ikke minst er jeg evig takknemlig for å ha en fysioterapeut som kollega og god venn, som jeg kan plage med spørsmål og få god behandling av. Ekke så ille egentlig, det er bare å ta litt bedre vare på ryggen, trene meg sterkere og gjøre ting riktig. Aldring får jeg ikke gjort noe med(hehe) men mye kan bremses med å trene bra, og ikke minst riktig ;-) Litt snusk blir det etterhvert når man lever et aktivt liv ;-) En periode i februar/mars har smertene i ryggen vært så ille at jobbe har vært uaktuelt, akutt smertebehandling med sprøyter hos legevakt, uker uten å kunne sitte, en hel uke liggende på soffan + et par helger. Morfin innabords som eneste utvei for smertelindring, til og med på jobb for å holde ut :-/

  Men den som er tålmodig får som oftest litt bedre resultater etterhvert!! Nå skriver vi 8. april og jeg er mer optimistisk og motivert enn på lenge :-) Jeg har vært syyyykt flink til å gjøre øvelser for rygg og hamstring, og nå har jeg fått god betaling for det. Heldig er jeg, som jobber på et treningsenter, for da kan jeg stadig gjøre noen øvelser mellom kunder og gruppetimer ila dagen :-)

  2016 har så langt vært greit treningsmessig og timer på sykkel har vært slik: (samlet tid på spinningsykkel, balanserulla, på spinningsykkelen jeg har hjemme + utesykling)  Jan: 35,5 timer Febr: 29 timer(lå rett ut på soffan i en uke. Mars: 27 timer ( ble mye skigåing i påsken) Hittil i april har jeg 14,5 timer, så april skal bli bra :-) Målet denne uka er 12 timer.  Har hatt en super treningsuke hittil. En terskeløkt på sykkel(5x10 min intervall), en kortintervall (begge er instruktørtimer)en bakkeintervall ute( 5x7min I-s4-5), 3 t 15 min rolig sykling. I tillegg har jeg hatt to supre styrkeøkter denne uka:

  ØKT 1:  Knebøy: Spes.oppv: 8x20 kg ,10x30kg, 8x40kg,6x50kg,3x60kg 
  Utfall bakover i slynge på ustabilt underlag(bosuball) 4 set á 6 reps m/10 kg vektskiver( uten vektskiver på høyrebeinet pga svakere hamstr) 
  Beinpress: 6 reps á 100 kgx3, 6 reps á 110kgx3.

  ØKT 2: 

  3x12 Step up, 3x12 lårcurl i TRX, markløft 8x50kg,6x60kg,4x70kg, styrke/stabilitet i brystrygg, knebøy: 8x30kg,6x40kg,6x50,4x60kg, RKC-planken 3x30sek, utfall bakover i slynge 3x6 på hvert bein, 4x12 sit ups, beinpress 3x6 reps med 120 kg. 

  Motivasjonen er som sagt helt på topp og nå gleder jeg meg til fortsettelsen. Kanskje blir det en bedre sesong enn 2015 ??? I alle fall ser utsiktene mye bedre ut enn samme tid i fjor :-)  Målet er å klare å øke terskelwatten, trene smart og klare å få ned tidene mine på ulike ritt, forutsett at de ytre faktorene er forholdsvis like(vær og føre). Og ikke minst: HOLDE MEG SKADEFRI OG HA DET MORO PÅ SYKKELEN :-)

  Elisabeth :-)

   

   

 • Elisabeth Melby Hagen

  Skriv din profiltekst her

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde  hits