En herlig helg er omme :-) (elisabethmelby)
Hjem Add Om meg Kontakt

0

En herlig helg er omme :-)

Fredag hadde jeg sykkeltilpassing på min nye sykkel. 2 timer med målingen av det meste. Bevegelighet, sitteprøver, høyde, vekt og sittestillinger. Knær osv.....Helt perfekt :-)

Var litt skeptisk til å starte Krepserittet med splitter ny sykkel, men tenkte at det er jo bare å hoppe i det og ta det som det kommer og ha fokus på å ha det gøy. Det gikk imidlertid kjempebra, for jeg fikk bestetid i dameklassen på terreng, samme som i fjor, og er strålende fornøyd. Persa med 7 minutter fra i fjor, og slo løyperekorden fra 2012. Herlig!!!   Fantastisk løype men kjipt å bli stengt bak massevis av folk som sykler fortere enn meg i starten på vei, men som får trøbbel og sinker veldig når terrengbiten starter. Samme hver gang!! Jeg MÅ bli raskere i starten men det er ikke så lett med en haug "gale" mannfolk som vil først fram ;-) Ganske vill sykling i starten som jeg kvier meg for å kaste meg med i. 

Kom meg framover og forbi etterhvert og fikk kjørt rått på terrengbiten første del. Andre del hang jeg meg på en god mannlig syklist og forbanna meg på at han skulle jeg følge farta til. Det gikk sykt fort og jeg var helt utmattet da vi kom ned fra siste terrengbiten og ut på veien. Da var det adios til han, men jeg beit tenna sammen og holdt farta greit oppe. Ingen tendenser til krampe som de to foregående årene. Tror jeg har blitt flinkere til å sykle på litt lettere gir og heller ha litt høyere frekvens :-) 

Alt i alt superfornøyd. Sykkelen var helt rå!!!! :-)

 

 

 


  • Kommenter her
    Design og koding: Ina Anjuta
    hits