Nebbarittet (elisabethmelby)
Hjem Add Om meg Kontakt

0

Nebbarittet

Da var årets første ritt gjennomført og det var kjempegøy!!! Gikk utrolig fort i starten og jeg tenkte at nå svir jeg av for mye her. Null kontroll på puls fordi (det kom jeg på etterhvert utover kvelden) jeg hadde lånt bort klokka til en annen som hadde lagt inn makspuls 175. Siden jeg har 190 så ble jo detta helt feil. 165/180 har jeg hatt på turen. Gjennomsnitt 165, maks 180. 10 slag under maks. 

Lå litt alene en stund etter start, klarte å henge på feltet første stykke men etterhvert blir jo det altfor tungt for meg. Kjørte en stund alene, men begynte etterhvert å ta igjen overivrige mannfolk som jeg visste kom til å få en smell etterhvert. Lå i en gruppe på tre og jeg taua. Jeg så mannen min, Jan Tore langt der framme og starta jobben med å hente opp han og en til. Da kjørte jeg hardt en periode, men jeg lyktes og vi bytta på å taue, jeg og mannen min ettersom tredjemann ikke orket. Til slutt var det jeg som taua begge og til slutt var vi bare to. 

4 km fra mål gjorde jeg et lite rykk i første bakken og fikk rista av meg husbonden, hi hi hi......og derfra og inn sykla jeg kjempebra. Ellers under rittet var jeg nok litt pysete og tro bakker på mye lettere gir en jeg vanligvis ville ha gjort, men tenkte at jeg skulle iallefall ikke sykle på meg krampe i første rittet. Ganske god på det serru ;-) 

Alt i alt fornøyd, beste jente ( fordi det ikke var noen andre jenter med på langløypa, tror jeg - har ikke sett resultatlistene ennå) men seier er seier !!! :-) Yeah !!!

 

 


  • Kommenter her
    Design og koding: Ina Anjuta
    hits