To dager til ritt..... (elisabethmelby)
Hjem Add Om meg Kontakt

0

To dager til ritt.....

Det er to dager til mitt første sykkelritt siden jeg falt 14. september i fjor.

Det var under trening i ritt-traseen til Stomperudrittet i Sørum det gikk skikkelig gæærnt :( Resultat: røket leddbånd i høyre skulder og 6 mnd seinere ble det også avdekket en labrumskade, en slapp leksjon. Jeg hadde da gått 6 mnd og trent meg opp ifht en leddbåndskade, men som viste seg å være mye mer omfattende enn det :(

28. mars i år ble jeg operert på Norges Idrettsmedisinske senter, NIMI, av kirurg og spesialist innenfor ortopedi, Sigmar Jack.

Det ble foretatt en såkalt Acromionreseksjon ( frest av bein på høyeste delen på leddet) og en claviculareseksjon(samme her, men på kragebeinet ).
Siste som ble gjort var å flytte ene muskelfeste til biceps brachii og forankre den på nytt ved hjelp av et "anker", en type skrue som man borer inn . Så her er jeg nå da, 12 uker etter operasjonen og etter mange fysiotimer, rehabøvelser skal jeg nå prøve meg på første ritt. Sykkelformen er jo ikke akkurat bra, men det får jeg jo kartlagt litt nå, for sist jeg sykla det her rittet så var jeg brukbart i form :-) Tiden vil vise :-) Ha en fortreffelig dag !

  • Kommenter her
    Design og koding: Ina Anjuta
    hits