LITT OM MEG SELV (elisabethmelby)
Hjem Add Om meg Kontakt

0

LITT OM MEG SELV

 

 

Mitt navn er Elisabeth og jeg bor med min familie i en enebolig på et koselig boligfelt på Lierfoss i Aurskog-Høland kommune. 

Gift med Jan Tore og vi har to jenter på 18 og 22 år. Vår eldste studerer og bor ikke hjemme, mens "den lille" har vi ennå boende hos oss HjerteKul

Vi har jo også etterhvert fått to kjekke "svigersønner" og vår eldste er også samboer i studenthybel.

Vi har to hunder, en cocker spaniel som heter Keera(  Greys`n Glory's Pearls in Peru) og en langhåret dachs som heter Lady Amelia. Det er mine to potebarn, som jeg kaller dem.

Papegøyen Jacko hører også til familien. Han er en afrikansk grå papegøye og han er 26 år nå. Jeg kjøpte han 8 uker gammel da jeg var 19 år, så han er mitt eldste "barn" ;-)

Jeg har jobbet deltid litt her og der.  Mine ettermiddager har jeg tilbragt på en av bygdas skolefritidsordning og har gjort det i 10 år. Slutter imidlertid i den jobben juni 2014. I tillegg har jeg jobbet med regnskap i et familiefirma i 18 år, men i oktober 2013 fikk bedriften nye eiere, så jeg skal nå fylle tiden min med andre spennende ting.

Jeg jobber som instruktør på Aurskog-Hølands beste treningssenter, Trento Aurskog, og der trives jeg som plommen i egget, og har jobbet der nå i 3 år :-)

Jeg holder livsstilendringskurs på senteret, er instruktør på sykkel og sal, og har også nylig tatt PT studier på NiAK, Norges Idrettsakademi, og elsker trening og alt hva det innebærer :-)

Love itSmiler stort

 

 

Det blir en del trening og jeg er vel i kategorien mosjonist med et overivrig ønske om å bli bedre, ja hva skal man si, i alt {#smileys123.tonqueout} 

Etter å ha spilt fotball i årevis, starta jeg med litt sykling for 5 år siden, og det har utviklet seg i den retning at jeg i de fire siste årene har bedrevet konkurransesykling. Hovedsaklig terreng, men har også prøvd meg på landevei. Det er sinnsykt moro og det kicket man får når starten går, ja den må bare oppleves KulVill

Det jeg liker aller best er rundbane med litt utfordrende terreng, med sluttider opp mot en time/halvannen :-)

Mannen min er også blitt med etterhvert og sammen reiser vi rundt omkring å sykler ritt både her og der, da gjerne sammen med venner som også konkurrerer.

Min beste plassering er nr. 2 totalt i kvinneklassen i Fredagsbirken 2012, samt en seier i kvinneklassen på Krepserittet i 2013 og noen klasseseiere og pallplasseringer hist og her :-)

Antall ritt ligger nok på rundt en 12-13 i løpet av sesongen, pluss/minus.

I februar 2013 ble jeg med i en nystartet triatlongruppe (sitter i styre som nestleder) og gjennomførte min førte konkurranse 30. juni 2013. Det var 500 m svømming, 20 km temposykling og 5 km løping. Fantastisk morsomt å være med på. Kom på 12. plass totalt av rundt 60 påmeldte jenter, og det er akseptabelt første gang man er med.

Har også vært med på noen løpskonkurranser og jeg elsker å presse meg og tyne meg litt utenfor comfort-sonen. Er absolutt ingen løperske ;-)

Går også litt på ski på vinterstid og elsker også å gå på skøyter. Vant faktisk den lokale trippelen i år som består av ski, sykkel og løp. Veldig moro. Må jo innrømme at jeg opp i gjennom årene har hatt og har litt enda, et sykt vinnerinnstinkt enten det er i idrettsammenheng eller spill :-)  Det sier seg jo selv at i en alder av 45 år så bør det kanskje begynne å gå opp et lite lys om at man ikke har mulighet til å stå øverst på pallen, men klasseseiere er jo noe man kan ta sikte på. DET er faktisk mulig !

Og det blir jo litt kniving mellom meg og husbonden også. Hvem kommer først i mål ??Smiler stort

 

 

 


  • Kommenter her
    Design og koding: Ina Anjuta
    hits